Pazarcık Gelişim Anaokulu

Vizyon: Güçlü kimliğe sahip,başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, toplum tarafından takdir edilen çocuklar yetiştirmek.

Misyon: 36-72 aylık çocukların zihinsel, psikomotor, özbakım, dil, sosyal-duygusal gelişimlerini en iyi şekilde tamamlayarak ilköğretime hazırlamak. Atatürk ilke ve inkilaplarına,T.C. anayasasına ve demokrasi ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen milli , toplumsal değerlerine sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma, bilincini kazandırmak. Kalıplaşmış bilgileri değil, çocukların yaparak, yaşayarak, araştırarak yaratıcılık becerilerini arttırarak milletimizin geleceğine ışık tutacak bireyler yetiştirmek en temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 344 349 10 80

WEB - https://pazarcikgelisimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. 7287. SK. PAZARCIK GELİŞİM ANAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri -